Adrian Stoica 
	    	Practician in insolventa

Adrian Stoica 
	    	Practician in insolventa	    

~ final discuție ~
 Bajinaru Ramona	                   

Buna ziua! Am nevoie de un sfat in aceasta problema. Am doua firme (A si B) si ambele au conturi in trezorerie. In octombrie 2008 am facut un OP pt Bugetul ... (vezi toată discuția)
	                    Bajinaru Ramona	                   

Buna ziua! Am nevoie de un sfat in aceasta problema. Am doua firme (A si B) si ambele au conturi in trezorerie. In octombrie 2008 am facut un OP pt Bugetul ... (vezi toată discuția)

vlasceanu raluca	                   

am virat eronat tva de plata la o societate cum imi pot recupera banii?
mentionez ca societatea caruia am virat nu factureaza decat o data pe an, iar anul ... (vezi toată discuția)
	                    vlasceanu raluca	                   

am virat eronat tva de plata la o societate cum imi pot recupera banii?
mentionez ca societatea caruia am virat nu factureaza decat o data pe an, iar anul ... (vezi toată discuția)

lilianaslabu	                   

Buna ziua!
Reprezint o societate comerciala si as dori sa ma ajutati sa gasesc o solutie de anulare a acesoriilor calculate de anaf pentru o declaratie depusa ... (vezi toată discuția)
	                    lilianaslabu	                   

Buna ziua!
Reprezint o societate comerciala si as dori sa ma ajutati sa gasesc o solutie de anulare a acesoriilor calculate de anaf pentru o declaratie depusa ... (vezi toată discuția)