avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activare obiect de activitate la sediul social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activare obiect de activitate la sediul social

Buna ziua!
Am o societate care doreste sa isi inchida punctul de lucru si sa activeze la sediul societatii.Ce demersuri trebuie facute la Registrul Comertului pentru a-si putea desfasura activitatea la sediul social?Practic trebuie facuta o hotarare de deschidere punct de lucru sau doar de desfasurare activitate la sediu/Cam care sunt taxele, daca stie cineva!Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 15:45, 2 Iunie 2010
In primul rand trebuie sa intocmiti o hotarare AGA prin care sa radiati punctul de lucru existent.
Hotararea se depune la ORC.
Ulterior, in functie de activitatile pe care le-ati declarat la sediul social, puteti solicita autorizarea desfasurarii activitatii la sediul social.
Cererea, impreuna cu declaratiile aferente se depune tot la ORC.
Trebuie avut in vedere si obtinerea certificatului constatator care sa cuprinda activitatile pe care le desfasurati la sediul social.
Hotararea AGA si declaratia de autorizare a activitatilor pe care intentionati sa le desfasutarti la sediul social se pot depune concomitent.

Dosarul va cuprinde AGA, contor de cuvinte, certificatul constatator prin care ati fost autorizat sa desfasurati activitati la punctul de lucru (in original) si declaratia model 3 in care se vor mentiona activitatile desfasurate la sediul social.

In cazul in care punctul de lucru a fost mentionat in actul constitutiv se va actualiza si acesta si se va depune la dosar.

Taxele cred ca sunt cca 300 ron, nu pot sa va spun cu exactitate.

Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare obiect de activitate punct de lucru BiancaTudose BiancaTudose Buna ziua! Imi poate spune cineva de ce documente am nevoie pentru a autoriza la onrc un cod caen pentru un punct de lucru al unei societati? precizez ca ... (vezi toată discuția)
Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Sediu social modificat mirela ion mirela ion Buna ziua, Am infiintat o societate comerciala,acum cateva luni.Activitatea se desfasura la punctul de lucru ... (vezi toată discuția)