avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

indemnizatie crestere copil

buna!
am si eu o intrebare referitor la concediu prenatal, si respectiv, postnatal.
eu lucrez ca profesor, nu sunt titular, si acum sunt in concediu prenatal (sunt in luna a 7-a de sarcina). Intrebarea e: daca vine profesorul care este titular,inapoi la lucru, imi inceteaza mie prenatalul, sau nu ma afecteaza? Dar primirea indemnizatiei, va avea de suferit?
Multumesc mult pt ascultare! Poate ma lamureste si pe mine cineva..
Cel mai recent răspuns: ContSters149977 , utilizator 19:13, 3 Iunie 2010
Daca intrati in concediu de maternitate si apoi in CCC pana la 2 ani nu va afecteaza cu nimic, la niciuna din cele doua indemnizatii.
Eu sunt in prenatal, apoi pot intra in CCC. Sa inteleg, ca nu ma va afecta, atata timp cat eu sunt in concediu. M-am mai linistit. Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie inainte de prenatal marian_coanda marian_coanda Buna seara, Ce sa intampla daca inainte a intra in concediul prenatal imi dau demisia? Mai am dreptul la concediul prenatal-postnatal de 126 de zile si ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului flautella flautella Buna ziua.Sunt angajata ca artist instrumentist in Filarmonica ,cu norma de baza si profesor titular cu contract de munca pe perioada nedeterminata in ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate, crestere a copilului NAndreeaM NAndreeaM Buna ziua! Sunt profesor titular din 2009, dar momentan in concediu fara plata pana la 31august 2013 . Sunt insarcinata in 2 luni si as vrea sa stiu daca am ... (vezi toată discuția)