avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Solicitare bani inapoi !!?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Solicitare bani inapoi !!?

Buna ziua! Acum cateva zile una mi-a tras teapa si m-a convins sa ma inscriu la o firma de publicitate ca si actor, model, figurant chestii de astea si pentru lucru acesta nu am incheiat nici un contract, am platit doar o taxa de inscriere (cred) de 50 de roni! Acum imi dau seama ca am dat banii aiurea, nu vreau sa lucrez in domeniul asta si ma gandeam sa le cer cei 50 de roni inapoi. :D
Eu nu am beneficiat de nici o prestatie din partea lor, nu am primit nici un bun si nici nu am muncit deci in conditiile acestea deci cred ca este corect sa beneficiez de banii inapoi nu?
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 00:14, 13 Noiembrie 2010
Poate exista si cazul perfect justificabil in care cei 50 lei reprezinta o taxa de inscriere in baza de date a firmei respective. Nu mi s-ar parea nimic in neregula ca niste oameni (sau o firma) sa necesite o plata pentru ca sa te aiba si pe tine in vedere.

La fel cum se poate achita o taxa de acces la un club pentru simplul fapt ca ti se pemite sa treci de usa, la fel cum se achita o taxa de deschidere cont bancar si exemplele pot contiuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana restituire suma platita elenaw elenaw Buna ziua! Am o nelamurire in ceea ce priveste rezolvarea problemei pe care o am. Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Am platit un avans pt un catel de rasa, insa ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare ?! raku_cmr raku_cmr Am cumparat o masina euro 3. Din cate am auzit la televizor taxa de prima inmatriculare va scadea de la 1 iulie 2008, este adevarat? Am mai inteles ca cei care ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate teren mai multi mostenitori DUM_LIVIU DUM_LIVIU Buna ziua, in urma retrocedarilor, mostenitorii bunicului meu au primit titlu de proprietate continand mai multe parcele (8) , pe titlu fiind mentionati cei 4 ... (vezi toată discuția)