avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... asociatie non profit si fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

asociatie non profit si fonduri europene

Asociatiile non profit, primesc finantari europene?
Cel mai recent răspuns: CISA Consulting , Consultant credite si finantari 11:54, 4 Iunie 2010
Asociatiile non profit pot primi fonduri europene precum si o serie de beneficii in consens si deplin acord cu consiliile locale ale locului unde isi desfasoara activitatea.
Totul depinde de obiectul de activitate al asociatiei si scopul declarat al acesteia.
Asociatiile cu scop nepatrimonial sunt eligibile pentru a primi finantare din fonduri UE in cadrul multor scheme de finantare. Trebuie stiut ca in fiecare din situatii sunt multe conditii de indeplinit in mod cumulativ, dincolo de forma de entitate juridica a solicitantului. Ma refer la eligibilitatea activitatilor, eligibilitatea cheltuielilor, modul in care proiectul raspunde obiectivelor programului (scopului finantatorului), capacitatea manageriala si financiara pe care o poate dovedi solicitantul, locatia proiectului. Din intrebare pot deduce ca sunteti la inceput in ce priveste activitatea unui ONG si va incurajez ca pana la accesarea de finantari din surse UE sau alternative sa va construiti un istoric cu activitati facute din surse proprii si / sau ca partener al unor organizatii care pot dovedi capacitate manageriala si financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gradinita particulara Anca_Topor Anca_Topor Buna ziua, As vrea sa demarez o afacere in domeniul gradiniteleor private. Suntem 10 asociati, avem teren si ne gandim sa construim o cladire care va fi ... (vezi toată discuția)
Obtinere fonduri europene=cafenea elena 500 elena 500 as dori sa aflu eu ca p.f. cum pot avea acces la fonduri europene nerambursabile ptr a-mi deschide o cafenea.cu stima Elena.multumesc (vezi toată discuția)
Ajutoare minimis caen 6920 - activitati de contabilitate si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal calin68 calin68 Buna ziua, In urma cu cateva zile avocatnet.ro a postat un articol despre acordarea unor ajutoare de minimis ... (vezi toată discuția)