avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Ajutoare minimis CAEN 6920 - Activitati de ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Ajutoare minimis CAEN 6920 - Activitati de contabilitate si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal

Buna ziua,
In urma cu cateva zile avocatnet.ro a postat un articol despre acordarea unor ajutoare de minimis www.avocatnet.ro/content/art...
Printre domeniile eligibile nu am regasit insa codul CAEN 6920 "Activitati de contabilitate si audit financiar; consultanta in domeniul fiscal".
Intrebarea mea ar fi daca exista (sau se preconizeaza a se lansa) alte scheme de ajutor de minimis pe care acest domeniu de activitate este eligibil
Multumesc !

Cel mai recent răspuns: MARKETING DEVELOPMENT , Consultant credite si finantari 13:17, 31 Mai 2016
Buna ziua,
Daca: (1) firma are mai putin de 9 angajati la 31.12.2015 si (2) investitia se realizeaza in mediul urban, proiectul nu este eligibil pentru finantare din fonduri europene prin Programul Operational Regiona Prioritatea de Investitii 2.1. ([ link extern ] ).
Daca firma are sediul si toate punctele de lucru in mediul rural, iar investitia se va realiza tot in mediul rural, proiectul ar fi eligibil pentru finantare din fonduri prin Programul National de Dezvoltare Rurala - SubMasurile 6.2 sau 6.4 (www.afir.info).
Mai exista si varianta finantarii de la bugetul de stat [ link extern ] .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru modernizarea clinicii dentare dendy_23mai dendy_23mai buna seara.sunt studenta in anul vi la medicina dentara la fel si sotul meu.avem o clinica dentara srl din 2007 cumnata mea fiind medic stomatolog de 10 ani.in ... (vezi toată discuția)
Infiintare service auto marr marr Buna ziua. Pentru a infiinta o spalatorie/service auto cu fonduri EU, in ce program m-as incadra? Mentionez ca nu am avut nicio firma deschisa pana acum si ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene submasura 6.4 mariag68 mariag68 Buna ziua , as dori sa aflu daca pentru masura 6.4 ,vor incepe inscrieri si anul urmator,(pana in 2020)? Daca am PFA productie cod CAEN 1623 cu sediul in ... (vezi toată discuția)