avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nelamuriri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nelamuriri

V-as ruga sa ma lamuriti intr-o problema.

1. Chiar daca nu am nici o legatura cu un anumit proces de divort (nu sunt nici parat nici reclamant), pot sa aflu la judecatorie daca acel proces de divort exista? Nu ma intereseaza date depre divort ci as dori doar sa stiu daca persoana x a intententat proces de divort persoanei y. Si nu stiu cat de confidentiale sunt datele,daca mi se poate spune doar daca exista sau nu procesul de divort pe rol....
Si imi puteti spune si unde anume ar trebui sa intreb (daca se poate asta)?

2. In ce perioada se desfasoara "vacanta judecatoreasca"?

Va multumesc
va recomand cu incredere [ link extern ] /
vacanta judecatoreasca este in perioada iulie-august.
[ link extern ] .

Este sigur acest posrtal? Sunt inregistrarile la zi?

E foarteee important sa stiu sigur de existenta unui anumit dosar. Din pacate nu am decat nume si o data presupusa. Nu stiu un numar de dosar.
ati incercat cautarea dupa numele partii?
da. Initial am crezut ca asta e,nu exista dosarul

dar apoi am incercat sa caut un nume care l-am vazut acolo. Si tot asa...rezulta ca nu exista nici o cautare cu acel nume (desi eu vazusem dosarul anterior)

Voi incerca cu internet explorer,poate e din cauza ca folosesc mozilla, nu stiu...dar m-am cam uitat rand la rand dosarele din ziua x si nu gasesc X-(
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2007
Amalia_E, utilizator
gata. cred ca merge cu explorer. Si sunteti sigur ca sunt actualizate datele,nu?

si pt proces de divort,trebuei sa am uit la sectia civil,nu?

si oricum,daca ii dau "cauta" imi va gasi orice dosar cu numele respectiv.?

Alte discuții în legătură

Nu mă descurc pe net - am nevoie de ajutor pentru portal.just.ro Melemen Melemen Bună ziua Aș dori să știu cum pot afla data unui proces pe internet La ce adresă trebuie să caut ? Pot răsfoi dosarul online ? (vezi toată discuția)
Se publica online deciziile tribunalelor? razvan_s razvan_s As dori sa stiu daca, si unde, se publica online deciziile tribunalelor. Mentionez ca fac parte intr-un proces de la Tribunalul Cluj Napoca. Nu am putut sa ma ... (vezi toată discuția)
Proces divort georgianait georgianait Buna,in urma cu cateva luni am gasit pe un site un avocat din constanta,l-am contactat telefonic pentru a ma reprezenta in divort,trebuie sa mentionez ca eu ... (vezi toată discuția)