avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... stopaj la sursa
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

stopaj la sursa

este infractiune?daca firma nu a avut nici pe acte de unde sa plateasca darile la stat,nici de unde sa plateasca toate salarile?si atunci de ce mi sa facut stopaj la sursa?:((:((:((:((:((:((:((
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 10:32, 3 Iunie 2010
Buna ziua !
InConformitate cu Legea 241/2005 pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale , art. 6 "constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la un an la 3 ani sau cu amenda retinerea si nevarsarea, cu intentie, in cel mult 30 de zile de la scadenta, a sumelor reprezentand impozite sau contributii cu retinere la sursa".
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de a vira in 30 de zile sumele si contributiile cu retinere la sursa AnaR AnaR Buna ziua. In ce legislatie gasesc scris ca stopajul la sursa trebuie achitat in termen de 30 de zile? Multumesc. (vezi toată discuția)
Stopaj la sursa ever4ever ever4ever Buna seara, Detin o firma iar in anul 2009 nu am obtinut venituri din incasari, n-am avut nici profit, am platit salariile din aport propriu pentru ca din ... (vezi toată discuția)
Neplata contributiilor angajatului ioanaep ioanaep Buna ziua, Stie cineva daca neplata contributiilor angajatilor este caz penal? Daca exista asa ceva puteti sa specificati si pasajul respectiv? Multumesc ... (vezi toată discuția)