avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită taxa radio-tv
Discuție deschisă în Executare silită

taxa radio-tv

Buna ziua. Am si eu o problema: [EDITAT], mandatari ai [EDITAT] ma someaza (adica ma suna la telefon) pentru plata sumei de 900 lei reprezentand taxa radio-tv pe mai multi ani in urma, potrivit art. 21-(1) din Codul Fiscal. Mentionez ca sunt persoana juridica si imi desfasor activitatea la adresa unde sunt somat din oct.2009. Sunt obligat sau nu sa platesc aceasta taxa?
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 3 Iunie 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 20:53, 4 Iunie 2010

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv - sediu social societate mandricu_yo mandricu_yo Buna ziua, Referitor la taxa radio - tv , am primit o factura de plata pe societatea pe care o administrez, de 360 lei pe ultimii 3 ... (vezi toată discuția)
Taxa radio barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Ma poate ajuta cineva spunindu-mi daca [b]taxa radio [/b]este obligatorie! Pentru ca am vazut ,ca nu toate firmele sint somate s-o plateasca.Firma mea de ... (vezi toată discuția)
Audiovizual Consilier juridic Dana Maxim Consilier juridic Dana Maxim Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Platesc taxa de radiodifuziune pe persoana fizica. Zilele trecute mi a sosit o instiintare de plata a taxei, pe persoana ... (vezi toată discuția)