avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale de cate ori se poate suspenda activitatea unei firme?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

de cate ori se poate suspenda activitatea unei firme?

am o firma care am ai avut suspendata activitatea intre 2001 si 2004. se mai poate suspenda acum, de exemplu intre 2010 si 2013???
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Marius2211 , utilizator 17:56, 16 Iunie 2017
Legea nu prevede limitari.
Se poate suspenda din nou.

avocat Claudiu Lascoschi
Da, puteti supenda activitatea, de cate ori doriti numai sa respectati dispozitiile legii nr. 31/1990, privind societatile comerciale.
Va multumesc!
Gura lumii (recte cineva care sustine ca a fost la ORCB cu asa ceva) ma indusese in eroarea ca nu se poate, si nu prea credeam deloc.
Stima!
Este prevazuta doar perioada maxima de 3 ani de suspendare. Numarul suspendarilor nu este prevazut.
Suspendarea activitatii unei societati se paote face pe o perioada de 3 ani maxim si aceasta intrerupere de activitate se paote face numai o data pe parcursul existentei societatii, deci nu mai puteti suspenda activitatea pe inca 3 ani, insa puteti dizolva firma daca nu mai aveti nici un fel de activitate.

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate firma ContSters60781 ContSters60781 Am vazut ca s-a mai scris pe tema aceasta insa nu chiar ce doresc eu sa stiu. In ce lege gasesc baza pentru suspendarea activitatii unei firme ? Pe cat ... (vezi toată discuția)
Dividend firma cu activitate suspendata Stoian Maria Stoian Maria Buna ziua Vrea sa stiu daca pot repartiza si plati dividend asociatului unic nerezident din profitul anilor precedenti avand in vedere faptul ca firma are ... (vezi toată discuția)
Societate cu pierdere 5 ani la rand thumper thumper Am auzit intr-un grup de discutii, nu imi mai aduc aminte in ce context, ca daca o societate are pierdere 5 ani la rand aceasta va fi dizolvata (de catre cine ... (vezi toată discuția)