avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cheltuieli societate suspendata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cheltuieli societate suspendata

buna ziua, doresc sa suspend o societate de la registrul comertului dar avem 2 masini in leasing si nu vrem sa le dam inapoi ci sa platim in continuare leasing, pot sa ma mai inregistrez cu aceste cheltuieli daca am societatea suspendata? in ce conditii?
multumesc
Cel mai recent răspuns: andora , utilizator 18:59, 12 Iunie 2010
Pentru a suspenda societatea trebuie sa scapati de cele doua contracte de leasing. Incercati sa le preluati pe persoana fizica. Nu poate fi suspendata societatea atata timp cat are contracte in derulare, chiar si contracte de munca.
pai si cu contractele acestea cum sa le trec pe pfa? eu asa am inteles ca pot sa le derulez in continuare atat timp cat nu realizez venituri pot sa am cheltuieli de acest gen.
este vorba doar de 1 an, anul viitor se termina leasing-ul
dar cu facturile prin care se achita la registrul comertului depunerea bilantului anual cu acestea ce fac, plus ca vor mai veni factura de telefon si internet pana se sisteaza abonamentele pe acestea le inregistrez? va rog sa ma ajutati ca nu gasesc raspuns pe internet nicaieri
multumesc
suspendare de activitate inseamna incetarea oricarei activitati economice, adica nici un fel de venituri sau cheltuieli. incheieti orice contract in derulare si apoi suspendati activitatea. daca nu se poate, orice chelt.ulterioara o inreg. pe ct.471 chelt.in avans pe care le decontati pe chelt.cand va reluati activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant iunie 2010 lelcunadia lelcunadia Va rog cine imi poate da un sfat , cu privire la o societate aflata in suspendare la registrul comertului, si in regim derogatoriu la finante , daca acum ... (vezi toată discuția)
Lichidare societate happytree happytree Un SRL cu asociat unic a avut suspendata activitatea pe 3 ani respectiv pana in iunie 2012.Pe perioada suspendarii i s-a anulat codul de inregistrare in ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile in perioada de suspendare maria2010 maria2010 Daca in perioada de suspendare se reziliaza un contract de leasing financiar pe motivul neplatii leasingului iar societatea de leasing preia bunul, cand se ... (vezi toată discuția)