avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cod caen 8299 - nici o descriere detaliata a ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cod caen 8299 - nici o descriere detaliata a activitatilor ???

Am acest cod caen trecut pe certificatul de inregistrare a unei Intreprinderi individuale cu specificatiile urmatoare:
" 8299 - alte activitati de servicii suport pentru intreprinderi n.c.a (Promovarea serviciilor Online) "
Aceasta este descrierea lui negru pe alb pe certificatul de inregistrare (aceasta activitate fiind trecuta ca activitate secundara)
Problema este urmatoarea: Am consultat mai multe site-uri de legislatie, inclusiv ANAF.RO la lista codurilor caen unde nu am gasit nici o descriere detaliata, concreta, si exacta a acestui cod.
Teoretic promovez servicii online oricarei persoane fizice, juridice, cu SRL, pfa, ii, etc ...
Practic fiind la inceput firma am 1 client ce doreste intermedierea unor servicii online pentru achizitia unui site web, am discutat cu clientul avand "S.R.L" doreste sa isi inregistreze pe firma aceste servicii, am fost de acord cu preturile insa problema este urmatoarea: fiind intermediar intr-o prima afacere de acest gen, cum il facturez pe acest client, ce forma si continut trebuie sa aiba contractul ce il voi incheia cu acest client si ce continut trebuie sa aiba factura respectiva ?
Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: george26 , utilizator 16:13, 4 August 2010
Acordurile la care ai ajuns cu clientul tau le pui in scris pe o hartie sub forma unui contract.
Eliberezi factura: "prestari servicii conform contract nr ... din data de ..."
Va rog sa ma indrumati unde gasesc descrierea noilor coduri CAEN, pt ca in Clasificarea din 20/04/2007 nu am decat trasformarea vechilor coduri in cele noi(fara descriere).Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa ma autorizez ca pfa nazdravan nazdravan buna seara as vrea sa lansez o revista cu scop publicitar (veniturile vor fi din vanzare spatiu publicitar nu din vanzare) si as vrea sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru servicii de externalizare, intermediere și consultanță Lucian MM. Lucian MM. Înteționăm să deschidem un SRL care va oferi: 1. Servicii de externalizare (outsourcing) pentru anumite instituții din străinătate. Practic firma va ... (vezi toată discuția)
Coduri caen training online Ral_uca Ral_uca buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu alegerea codurilor CAEN aferente activitatii de platforma online pentru cursuri digitale/video/cu access ... (vezi toată discuția)