In urma unui accident nerecunoscut de Carpatica i-am actionat in judecata inca din noiembrie 2009.La penultimul termen din aprilie au fost aprobati si audiati doi martori care au declarat ca intradevar masina mea a fost lovita de asiguratul Carpatica.De asemeni si soferul vinovat a fost audiat si a recunoscut si dinsul ca intradevar ma lovit.Pirita (Carpatica) a cerut dupa 6 luni de la accident si dupa ce masinile au fost reparate expertiza tehnica.A fost un expert a vazut unde s-a petrcut accidentul si a scris mai itii ca intradevar masina mea a fost lovita de vinovat ca in final sa scrie ca accidentul putea sa se intimple in alte conditii deci am spus noi.Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1-Poate asa zisa expertiza facuta dupa 6 luni s combata declaratiile martorilor?
2 Accidentul a fost vazut de mai multe persoane .Pot cere sa mai fie audiate si acestea?
3 Daca judecatoarea nu accepta audierea si altor martori,pot acestea sa dea declaratie la un notar si pot aceste declaratii sa le folosesc in instanta?
Daca accidentul s-a produs in locul declarat sau nu are mai putina importanta. Important este daca accidentul de circulatie s-a produs sau nu in modul declarat de conducatorii auto. Acest lucru se poate stabili si dupa cateva luni pe baza avariilor cautoturismelor implicate in accident constatate de expert sau consemnate in fotografiile efectuate de inspectorul de daune.
Societatea de asigurari a cerut expertiza citez" IDENTIFICAREA DINAMICII PRODUCERII ACCIDENTULUI,DACA ACESTA COINCIDE CU DESCRIEREA FACUTA DE RECLAMANT SI A MARTORILOR PROPUSI SPRE AUDIERE" incheiat citatul.Expertul in expertiza s-a referit mai putin la dinamica ,referinduse la faptul ca accidentul a avut loc in alta parte .Asta cu toate ca 6 martori din care 3 din masina care a facut accidentul au declarat ca acest accident a avut loc dupa cum l-am descris eu..In masina cu mine era si sotia mea care acum spune ca poate am visat amindoi cind am vazut pe vinovat repezinduse in noi. Voi duce ceilanti martori la un notar ca sa declare ce au vazut si voi atasa si aceste declaratii la dosar odata cu intimpinarea care o vom face la expertiza.Multumesc
Domnule Adrian Tudor aveti dreptate .Se tergiverseaza.Sper pina la urma sa o rezolv.Multi care aud ce cere asiguratorul si ce a scris expertul rid .Si au dreptate.Dar pina atunci termenele se tot amina.Multumesc
Accident rutier
crauswitz
In luna martie a acestui an am fost implicat intr-un accident rutier usor (tamponare), pe scurt am fost acrosat in trafic de un alt conducator auto, dupa ... (vezi toată discuția)