avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... procuror militar
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

procuror militar

inteleg ca pentru a dobandi functia de procuror respectiv judecator este necesara admiterea in magistratura,in eventualitatea finalizarii acesteia procurorii si judecatorii se repartizeaza iar apoi dupa o vechime de 6 ani si performante speciae inteleg ca sunt propusi pentru diverse posturi in dna etc,si mai stiu ac tre sa ai cel putin gradul celui la a carui judecata asisti(gradul militar).intrebarea mea este care este metoda de a ajunge provuror militar.este necesara deasemenea cursuri in cadru mapn?
sau se va face impartirea deasemenea in functie de vechime si reputatie?
Cel mai recent răspuns: ContSters114893 , utilizator 15:38, 5 Iunie 2010
Potrivit dispoziţiilor legii de org. judecatoreasca, magistraţii militari au calitatea de ofiţeri activi şi au obligaţia de a respecta ordinele şi regulamentele militare. De asemenea trebuie sa si promoveze ex. de intrare/admitere in magistratura.

probabil o sa par analfabet.dar care este scoala examenele studiile pentru a ajunge magistrat militar?
cum am mai spus, in primul rand trebuie sa fii ofiter activ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procuror militar ContSters146145 ContSters146145 Ce parcurs trebuie sa urmaresc pentru a deveni procuror militar si care sunt conditiile pentru a accede in aceasta functie. La angajare unde trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura?!? anneka_zarova anneka_zarova Va rog frumos poate cineva sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare: Se poate sa dai examen pentru admitere la magistratura provenind dintr-o ramura judiciara ... (vezi toată discuția)
Cum ajung procuror militar szaby_n szaby_n Buna ziua, As avea o intrebare pt a ajunge procuror militar se poate si facultatea de politie si sau jandarmerie sau numai cu cea de armata de ofiteri se ... (vezi toată discuția)