avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce pot sa fac?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce pot sa fac?

Buna ziua,lucrez la o firma de confectii de aproape doi ani ,timp in care sefa mea a tot aminat sa-mi faca carte de munca ce pot face ?pot face undeva o plingere? pot fi considerata si eu vinovata?B-):sorry:
Cel mai recent răspuns: Aryan , utilizator 20:27, 10 Iunie 2010
Aryan a scris:

Ma gindesc ca as putea primi si eu amenda ca am lucrat atita timp la negru

Numai angajatorul este sanctionat pentru munca la negru , nu si salariatul care a prestat o astfel de activitate.
Ultima modificare: Luni, 7 Iunie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic
Chiar daca a-ti mai ramane in firma si a-ti face sesizare ,inspectorii ITM(conform Legii nr.108/1999) nu au voie sa divulge numele reclamantului.
Aveti incredere in ITM ca eu nu am deloc;)X-(#-o!!!
Ultima modificare: Luni, 7 Iunie 2010
rosu gheorghe, utilizator
Multumesc dn-lui rosu ptr sfat mai ales cel legat de increderea in ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca ilegala? angelrain angelrain un tip are o firma si lucreaza cu zilieri pe santier in constructii.din 10 muncitori doar vreo 2 au carte de munca sau contract.nu stiu cui sa ma adresez ... (vezi toată discuția)
Doua firme nu mi-au facut contract de munca ? adydulce23 adydulce23 -buna ziua ,ma numesc adrian si am o intrebare- =eu am cartea de munca la mine , am lucrat la o firma 9 ani si dupa ce am plecat de la acea ... (vezi toată discuția)
Carte munca adinaspiridon75@yahoo.com adinaspiridon75@yahoo.com unde pot reclama anonim ca nu mi se face carte de munca (vezi toată discuția)