avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SOMATIE ADMISA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SOMATIE ADMISA

deci, am Ordonanata de admitere a somatiei de plata,, dar nu vrea sa plateasca,,, cum pot recupera??? merg la executor judecatoresc sa-l execut silit??????? dar aceasta ordonanta mai trebuie investita de instanta cu formula executorie????????
Cel mai recent răspuns: OANA GORAN , Consilier juridic 15:10, 9 Mai 2007
sunt si executori care iti cer investirea.....
Lasi sa treaca termenul pt cerere in anulare deschisa debitorului , iar apoi, faci cerere de investire cu formula executorie la instanta care a emis somatia si dupa ce ridici titlul executoriu faci cerere de executare silita (prin poprire, mobiliara,imobiliara-ce consideri tu ca ar fi mai avantajos pt tine) si o trimit la un executor judecatoresc competent teritorial.Si se recupereaza debitul pe calea executarii silite, prin executor.
termenul a trecut, cererea de investire cat costa??? se ataseaza si timbre?? de cat???
taxa fixa....parca 4 ron + 0.3 ron timbru judiciar
taxa fixa 6 ron (4-investirea +2-legalizarea)

Alte discuții în legătură

Investire ordonanta presidentiala pt somatie OANA GORAN OANA GORAN daca fac cerere de investire a ordonanatei presid . pt somatia de plata , trimit cererea la judecatoria care a emis ordonanta, platesc taxa de 4 lei + timbru ... (vezi toată discuția)
Investire formula executorie manuelle manuelle Imi puteti spune care este procedura investirii unei ordonante de somatie de plata cu formula executorie? Va multumesc (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva ,dar nu irevocabila ramonel78 ramonel78 Am primit hotarare cu recurs in 15 zile ,recurs care nu s-a produs din nici o parte .as dori sa stiu daca acesta hotarare devine definitiva si irevocabila de ... (vezi toată discuția)