avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu vecinul. Rea vointa.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu vecinul. Rea vointa.

Buna ziua.Locuiesc la etajul 7 al unui bloc cu 8 etaje. Am mari probleme la baie din cauza vecinului de la etajul 8,tavanul este ud numai atunci cind vecinul foloseste cada (de 3-4 ori pe saptamana),varul a cazut din tavan,am facut mucegai,degeaba sterg si repar.:(( Am fost si-am discutat cu dansul dar nu are nicio treaba sa repare sau sa faca ceva, se scuza elegant si spune ca-si repara:P Nu trebuie decit sa puna niste silicon intre cada si perete si sa nu mai curga apa din cada pe la supraplin cind face baie .Problema este de 1 an si jumatate! Ce-as putea face sa-l determin sa-si repare?#-o Ultima data i-am spus ca de cate ori tavanul este ud am sa-i torn ulei ars pe usa.:D. Va multumesc anticipat pt raspunsuri .
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:51, 6 Iunie 2010
dati-l in jud,contactati un av sa va indrume; sau cumparati dvs silicon sa lipeasca ca sa rez problema
Ultima modificare: Duminică, 6 Iunie 2010
Cristina Voicu, Avocat
Alta solutie nu mai exista ,decat instanta?Asta implica timp si bani pierduti!!=D> I-am luat si silicon dar degeaba.:whistle:
Ultima modificare: Duminică, 6 Iunie 2010
mariana edimari, utilizator
Cumpărați dumneavoastră un recipient cu silicon,sau bandă.Cand este acasă
spuneții ca faceți dumneavoastră acest lucru.
Contează starea casei dumneavoastră și să nu vă inervați.
Discutați și cu administratorul ce vreți.Poate doreste sa deconteze lucrarea
oprind la viitoarele liste contravaloarea bonurilor si manoperei.
~ Conținut șters la cerere ~
renovati baia si incheiati imediat o polita de asigurare cu o firma serioasa. in urma reaparitiei problemei, chemati firma de asigurari. ea va intocmi un dosar de dauna, va va despagubi pentru daunele constatate si va da in judecata pe vecinul de sus pentru recuperarea daunelor si pentru cheltuielile de judecata. daca-i este mai usor sa plateasca toate acele sume in loc sa dea 10lei pe siliconul sanitar si sa-l intinda de-a lungul cazii, este problema lui.
este posibil totusi ca problema sa nu fie numai de la prelingerea apei intre faianta si cada, ci sa aiba o problema pe partea de scurgere a apei din cada, sau a sifounului de pardoseala. insa tot problema lui este ;)

Alte discuții în legătură

Ajutor!!! ma inunda vecina! marysa marysa Buna ziua, Ne-am cumparat un apartament la parter in urma cu doi ani, iar vecina de la etajul I ne inunda in mod repetat. Probabil inunda de mult timp, dar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o intrebare legata de a da in judecata/a trage ... mona7279 mona7279 Buna ziua! Am o intrebare legata de a da in judecata/a trage la raspundere un vecin. Acum ceva timp m-am trezit cu tavanul din sufragerie ud, ceea ce ... (vezi toată discuția)
Instalatorul asociației mi-a spart tavanul Andreea0429 Andreea0429 De cateva luni de zile ma confrunt cu o problemă cu asociația. Locuiesc la etajul 2 iar vecinilor de mai jos le-a aparut umezeala pe tavanul din baie. ... (vezi toată discuția)