avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Se poate scoate un copil minor trecut pe numele ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Se poate scoate un copil minor trecut pe numele tatalui fara acordul lui?

Buna ziua...Am si eu o intrebare...As dori sa aflu cum pot merge impreuna cu copilul care este minor in alta tara...coplul fiind trecut pe numele tatalui :((X-(si daca iol pot scoate din tara fara acordul lui...sau cum trebuie sa procedez pentru a`l scoate din tara...

Astept raspuns cat mai repede...este o urgenta..Multumesc!
Cel mai recent răspuns: regizor , utilizator 12:41, 27 Iunie 2010
Am si eu o intrebare...:Dpt a parasi tara copilul are nevoie de pasaport chiar dak are buletin?
regizor a scris:

Am si eu o intrebare...:Dpt a parasi tara copilul are nevoie de pasaport chiar dak are buletin?

Buletinul sau cartea de identitate este valabila numai pentru calatoria in statele UE.
Ultima modificare: Duminică, 27 Iunie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic
ok ms:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare plecarii cu copilul din tara andreeaea andreeaea Buna ziua, Sunt o mamica divortata ,copilul fiindu-mi incredintat spre crestere si educare. Vreau sa plec din tara cu tot cu copil,sa muncesc, pentru o ... (vezi toată discuția)
Conditii de calatorie minor danutza79 danutza79 sunt divortata de fostul sot iar copilu este in grija mea .vreau sa stiu dak mai e nevoie de semnatura tatalui pentru a scoate copilul din tara dak acesta mi-a ... (vezi toată discuția)
Trecere granita copil dellinspiron dellinspiron Buna ziua, In urma divortului copilul mi-a fost incredintat prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila acum 15 ani... In august intentionez sa-l ... (vezi toată discuția)