avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... finantare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

finantare

buna seara
va rog sa-mi indicati o forma de finantare nerambursabila pentru o firma de instalatii in constructii care functioneaza de 6 ani, pentru achizitionarea de utilaje.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 00:25, 7 Iunie 2010
Exista mai multe incadrari posibile, in functie de dimensiunea intreprinderii, obiectul si valoarea investitiilor, precum si amplasarea proiectului.

Cel mai simplu ar fi sa luati legatura cu un consultant de specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri nerambursabile pentru productie si necesitate consultanta rominaduca rominaduca Buna, Ma intereseaza daca o intreprindere mica ce are ca obiect principal de activitate, comertul cu ridicata al materialelor de constructii, cod ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile sorindumitrasc sorindumitrasc Doresc sa infiintez un complex sportiv de pregatire a copiilor in tenisul de camp care sa cuprinda cinci terenuri de tenis la dimensiunile oficiale si cu toate ... (vezi toată discuția)
Firma noua sinel sinel 1.Vreau sa deschid o firma;[activitate transport rutier marfa si persoane] cu activitate 0,adica,nu am nici macar masinile cu care sa fac treaba. 2.Am fost la ... (vezi toată discuția)