avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificatul energetic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificatul energetic

Fiti amabili, stie cineva de cand intra in vigoare obtinerea certificatului enrgetic al cladirilor? pana la urma? ...exista cumva o lege noua aparuta?
Cel mai recent răspuns: melcsy , utilizator 12:39, 8 Iunie 2010
Desi initial art.23 ( elaborarea si eliberarea certificatelor) din Lg 372 /2005 privind performanta energetica a cladirilor prevedea aplicarea la 3 ani de la data intrarii in vigoare a legii respectiv incepand cu data de 01.01.2010 acesta a fost modificat prin OUG114/2009 care amana (cel putin pana in prezent :) )aplicarea pana la data de 1 ianuarie 2011."

O saptamana minunata!
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobiliare 2010 - certificatul energetic e obligatoriu? drov drov Dupa cate stiu eu,:( in acest an pentru tranzactii imobiliare este nevoie de aviz energetic.Aparuse legea care impune avizul,dar nu si normele de aplicare,ca ... (vezi toată discuția)
Intabulare și certificat energetic NicoletaElenapopescu NicoletaElenapopescu Am făcut de curând actele de vânzare-cumpărare, urmând ca săptămâni aceasta sa mi se elibereze cartea funciara de către notariat. Am primit tel ca s-a ... (vezi toată discuția)
Certificatul energetic pincag pincag In cazul emiterii unei autorizatii de construire la ce categorii de cladiri este necesar elaborarea certificatului energetic? (vezi toată discuția)