avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Certificatul energetic
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Certificatul energetic

In cazul emiterii unei autorizatii de construire la ce categorii de cladiri este necesar elaborarea certificatului energetic?

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:33, 31 Martie 2014
Obligativitatea certificatului energetic a fost introdusa prin Legea nr 159/2013 pentru modificarea si completarea Legii nr 372/2005 privind performanta energetica a cladirilor.
Proprietarul sau administratorul unei cladiri sau unitati de cladire=apartament,este obligat anterior perfectarii contractului,sa prezinte potentialului cumparator/chirias , copie dupa certificatului energetic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de performanta energetica marinica71 marinica71 am achizitionat o casa la tara iar printre actele de care e nevoie apare si certificatul de performanta energetica.pot conveni cu cel care vinde sa incheiem ... (vezi toată discuția)
vanzare - cumparare imobill- este necesar certificatul energetic ? FlorinKPM FlorinKPM Buna ziua, Doresc sa vand o casa la țara, pentru acest lucru trebuie sa obtin un Certificat Energetic? (vezi toată discuția)
Este nevoie sau nu de certificat energetic? ricaramurica10 ricaramurica10 E NEVOIE SAU NU DE CERTIFICAT ENERGETIC. Mentionez ca detin la tara o cladire care in actele de la cadastru figureaza ca si casa de locuit, o cladire care a ... (vezi toată discuția)