avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cerere in anulare OUG 119/2007
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cerere in anulare OUG 119/2007

Se admite cererea in anulare a unei ordonate civile pronuntata in baza OUG 119/2007 pe motiv de necompetenta? Procesul s-a judecat la sediul creditorului si s-a emis ordonanta la primul termen. Eu, in calitate de debitor, pot cere anularea si trimiterea dosarului la instanta unde eu, debitor , am sediul?
Si inca o intrebare: la cerere trebuie sa anexez si ordonanta in copie?
O taxez cu 19,5 lei .Corect?

Multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: manuelle , utilizator 14:00, 8 Iunie 2010
Adica am desemnat in contract instanta de la domiciliul debitorului.
~ Conținut șters la cerere ~
Poate sunt pe langa subiect dar : daca in comanda /contract este specificata instanta de pe raza domiciliului debitoarei , eu in calitate de creditor pot cere mutarea la instanta din orasul meu ?
Va multumesc
Am fost sigura ca se va face declinarea de competenta din oficiu, avand in vedere art.5 Cod proc civ, art. 5 OUG 119/2007 si desemnarea instantei competente din contract.

De aceea se spune sa nu fii niciodata sigur de nimic #-o
Totusi, nu gasesc unde este reglementata procedura cererii in anulare. Ma puteti ajuta?

Alte discuții în legătură

Recurs iuliamariana iuliamariana Ce parere aveti, este admisibil recurs pentru Ordonanţă de plată(OUG 119/2007) daca in OUG 119/2007 Art. 13. (1) Impotriva ordonantei de plata debitorul ... (vezi toată discuția)
Litigii achizitii publice CONTENCIOS CONTENCIOS ma confrunt cu urmatoarea problema:avem pe rolul unei judecatorii un litigiu pe procedura somatiei de plata. in cazul nostru inscrisul insusit de parti este o ... (vezi toată discuția)
Respingere cerere pe oug.119/2007 Lenush_71 Lenush_71 Buna ziua! Am un srl, si am prestat servicii la o Societate Agricola (deci nu este srl, ) am incheiat ,,contract de prestari servicii\" semnat si ... (vezi toată discuția)