va rog sa-mi dati un sfat cum sa procedez in cazul unui teren intravilan mostenit de la bunica mea , decedata in 1992, teren pe care s-au construit in anii1970 patru case. In acea perioada terenul era confiscat de stat si apartinea cap-ului.
respectivii proprietari au luat in stapanire mai mult de 250mp cat le-ar fi permis legea din acea peroiada
dorind sa fac cartea funciara si intabularea terenurilor am constatat ca in titlul de proprietate exista o suprafata de 2300mp pentru care eu trebuie sa platesc impozit retroactiv si cu penalizari din anul 2006,teren de care se folosesc cei patru de zeci de ani de zile.
in prezent in urma unei actiuni judecatoresti din 2010,eu sunt unica proprietara a mostenirii.
terenul pe care au fost construite cele 4 case este in continuarea terenului pe care aveau si bunicii casa
cum pot proceda pentru a intra in posesia acestui teren(pentru care cei 4 nu detin acte) ce a apartinut candva bunicilor mei ?
Drept prprietate
t
In urma constiurii dreptului de proprietate am mostenit o bucata de pamant de la bunica mea.Pe acesta teren se se afla si casa batraneasca care a fost vanduta ... (vezi toată discuția)
Uzucapiunea
razvan1990
Parinti mei au achizitionat acum 28 de ani un teren intravilan in suprafata de aproximativ 5000mp pe care era construita o casa si aproximativ 20000mp teren ... (vezi toată discuția)