ContSters36411 
	    	Utilizator

ContSters36411 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 stefanmihail	                   

Contractul de cesiune  creanta dintr-un contract de credit  credit este titlu executoriu , ca si contractul de credit? 
   Adica , banca a cesionat creanta. ... (vezi toată discuția)
	                    stefanmihail	                   

Contractul de cesiune  creanta dintr-un contract de credit  credit este titlu executoriu , ca si contractul de credit? 
   Adica , banca a cesionat creanta. ... (vezi toată discuția)

violetapirse	                   

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea. In anul 2008 am girat o colega de serviciu pentru un imprumut bancar. In anul 2009 aceasta a plecat in ... (vezi toată discuția)
	                    violetapirse	                   

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea. In anul 2008 am girat o colega de serviciu pentru un imprumut bancar. In anul 2009 aceasta a plecat in ... (vezi toată discuția)

mariuss.i	                   

Speta suna in felul urmator:
Am contractat de la Banca X un card de cumparaturi in anul 2009 in valoare de 700 RON.In anul 2011 dupa ce am cheltuit aceasta ... (vezi toată discuția)
	                    mariuss.i	                   

Speta suna in felul urmator:
Am contractat de la Banca X un card de cumparaturi in anul 2009 in valoare de 700 RON.In anul 2011 dupa ce am cheltuit aceasta ... (vezi toată discuția)