Mihaela Hornea 
	    	Avocat

Mihaela Hornea 
	    	Avocat	    

ContSters84518 
	    	Utilizator

ContSters84518 
	    	Utilizator	    

Corina Capotã 
	    	Avocat

Corina Capotã 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 niculina_d	                   

Buna ziua,
povestea este lunga.
In casa parintilor mei sta fratele meu impreuna cu cumnata(mentionez ca doar tata mai traieste). Ei s-au casatorit in 1993. ... (vezi toată discuția)
	                    niculina_d	                   

Buna ziua,
povestea este lunga.
In casa parintilor mei sta fratele meu impreuna cu cumnata(mentionez ca doar tata mai traieste). Ei s-au casatorit in 1993. ... (vezi toată discuția)

ankasylva	                   

Buna ziua,va rog sa-mi dati un sfat in urmatorul caz :
Dupa divort,un cuplu continua sa traiasca in concubinaj,locuind in casa parintilor baiatului, ambii ... (vezi toată discuția)
	                    ankasylva	                   

Buna ziua,va rog sa-mi dati un sfat in urmatorul caz :
Dupa divort,un cuplu continua sa traiasca in concubinaj,locuind in casa parintilor baiatului, ambii ... (vezi toată discuția)

ContaDenis	                   

Buna ziua, Am introdus actiune de divort din culpa exclusiva a paratului. Acesta a facut o Cerere reconventionala in care solicita divortul prin acord sau din ... (vezi toată discuția)
	                    ContaDenis	                   

Buna ziua, Am introdus actiune de divort din culpa exclusiva a paratului. Acesta a facut o Cerere reconventionala in care solicita divortul prin acord sau din ... (vezi toată discuția)