avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prescriptie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prescriptie

Termenul de prescriptie a unei datorii catre o banca, urmare a ridicarii de pe card de salariu , a unui salariu anticipat incepe de la data termenului scadent al datoriei sau de la data cind sa facut ultima plata in contul acelei datorii?
Doresc daca se poate raspunsul unui specialist in drept.
Cel mai recent răspuns: qwerta , utilizator 07:56, 8 Iunie 2010
De la data ultimei plati.
Termenul de prescriptie incepe sa curga de la data ultimei recunoasteri a debitului de catre debitor, aceasta fiind data ultimei plati.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia qwerta qwerta Termenul de prescriptie a unei datorii catre o banca, urmare a ridicarii de pe card de salariu , a unui salariu anticipat incepe de la data termenului scadent ... (vezi toată discuția)
Notificare firma recuperare ContSters215676 ContSters215676 Buna seara. Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in cazul prezentat mai jos. Un credit de nevoi personale luat in august 2008 si scadent in 2016 cf ... (vezi toată discuția)
Recuperarea creantei de catre firme de recuperare rogosz_radu rogosz_radu am avut un card de credit de la una din multele societati de creditare care activau in Romania acum cativa ani buni am folosit acest card pentru a cumpara trei ... (vezi toată discuția)