avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotarare definitiva ,dar nu irevocabila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotarare definitiva ,dar nu irevocabila

Am primit hotarare cu recurs in 15 zile ,recurs care nu s-a produs din nici o parte .as dori sa stiu daca acesta hotarare devine definitiva si irevocabila de la sine sau mai trebuie urmati si alti pasi?care sunt acestia?in cat timp se intampla ca sa obtin o hotarare definitiva ?
in cat timp are capacitate executorie hotararea?
ce inseamna un antecontract cu promisiune de viitor?cat de legal este acesta?
Cel mai recent răspuns: nadia666 , utilizator 11:47, 9 Februarie 2011
Mi se pare normal "sa mai ciuguleasca" ... la urma urmei respectivul munceste. Cati dintre noi nu fac asta? Ciugulitul asta nici nu il simti cand mergi la dentist sau la doctorul de familie. Asadar nu e prost cel care cere .
buna ziua
aceas problema am si eu ......trebuie sa primesc cheltuieli de judecata de la o pensionara de C.A.P. care are 4 milioane pe lunasi mie are sa-mi dea 40 de milioane penru ca atat am cheltuit
cum se va proceda?
ii va opri din pensie sau cum ?
alte bunuri nu are decat teren arabil...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in executare latura civila dintr-o hotarare penala ionu roman ionu roman cum se pune in executare partea legata de despagubiri din cuprinsul unei hotarari penale ramase definitive? se merge la executorul judecatoresc, se investeste ... (vezi toată discuția)
Eliberare comunicare Gloria83 Gloria83 Buna ziua. Am avut un proces pe care l-am castigat, ulterior partea adversa a facut recurs. L-am castigat si pe acesta. Instanta obliga partea adversa ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez taxa de timbru? horia2010 horia2010 instanta mi-a dat castig de cauza si a obligat partea adversa sa-mi plateasca taxa de timbru (pe care initial o platisem eu) cum recuperez banii? (vezi toată discuția)