proprietaru a scris:
calculeaza suma restanta numai pe ultimii 3 ani.Apoi cere sa arate cum au calculat penalitatile.Sunt greu de acordat in instanta.
Realitatea confirma partea cu penalitatile mai ales in acest caz. Daca asociatia incearca recuperarea penalitatilor in instanta are mari sanse sa piarda procesul.
Legat de ce a spus
adriantot, sincer nu stiu daca exista o precizare expresa cu privire la incasarea unor creante mai vechi de 3 ani dar stiu ca se prescriu. Nu sunt sigur cum se poate interpreta, poate la capitolul abuz de incredere?! :hm:
Foarte probabil din moment ce asociatia nu a raspuns solicitarii de a prezenta situatia debitelor la zi. Corect ar fi fost sa scrie pe chitanta nu "restante + 04.2010" ci restante 10.2005-04.2010". Nespecificarea perioadei exacte te duce cu gandul la inselatorie, la ceva ce trebuia ascuns. Cum dl.Marius nu a primit nici un act oficial care sa precizeze valoarea si natura debitelor se poate spune ca el s-a dus cu buna credinta sa achite datoriile valabile la data respectiva.
Parerea mea este ca are o cale de atac pentru a forta un inscris.
Intelegerea verbala a existat, in fapt presedintele asociatiei a recunoscut de fata cu mine acest lucru. Dl. Marius a insistat si zilele trecute pentru semnarea unui acord dar e dus cu vorba si mai nou i s-a comunicat ca juristul asociatiei nu este de acord. :confused: