avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... bunurile comune realizate in timpul casatoriei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

bunurile comune realizate in timpul casatoriei

bunurile comune realizate in timpul casatoriei pot fi luate de una dintre parti abuziv inainte de partaj?. chiar daca e bun comun eu nu pot folosi masina pt ca a luat-o sotia mea intr-o noapte folosind cheia de rezerva si nu vrea sa ne intelegem amiabil.am facut o plingere la politie pe art 210 dar se pare ca nu se intimpla nimic si culmea e pe numele meu si eu pltesc taxele
Ultima modificare: Marți, 8 Iunie 2010
vacarus catalin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 08:53, 8 Iunie 2010
Nu aveti decat sa faceti partajul. Nu rezolvati nimic cu plangerea penala fara partaj.
PAI PINA LA PARTAJ MAI SINT DIVORTUL SI COPILUL MINOR SI DUREAZA
Buna ziua !
Cnform prevederilor codului familiei, bunurile achizitionate in timpul casatoriei sunt considerate bunuri comune pana la proba contrarie. Avand in vedere ca autoturismul este pe numele dumneavoastra, este prezumat ca este bunul dumneavoastra propriu.
Va sfatuiesc sa luati legatura cu organul sesizat si sa vedeti in ce stadiu este cercetarea.
am facut plingerea acum o luna si nimic sotia nu circula cu masina o tine in curte la parintii ei si sta gainile pe ea
legea in romania e facuta numai pt mama si copil eu se pare ca nu am nici un drept. am sunat-o aseara sa-i cer permisiunea sa plec cu fetita la mare si nu a vrut a zis ca o so vad cind mi-o permite legea

Alte discuții în legătură

Furt intre soti vacarus catalin vacarus catalin mia luat sotia masina inscrisa pe numele meu dobindita inpreuna si nu imi mai da voie sa o folosesc.am facut o plingere la politie pe art 210 .cum pot sa fac ... (vezi toată discuția)
Totul despre divort cu minor  ionel daniel ionel daniel in timpul actiuni de divort sotia mea a instrainat un bun comun *masina in cazul meu* fara consimtamantul meu! vreau sa stiu daca este legal si daca nu cum ... (vezi toată discuția)
Rog raspuns adrian1982 adrian1982 sotia mea a bagat divort, inainte de a ne casatori am stat 1 an in apartamentul socrilor cu, contract de chirie inainte de a face nunta cu 4 luni sotia a facut ... (vezi toată discuția)