avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice criterii de calificare-lucrari similare
Discuție deschisă în Achiziţii publice

criterii de calificare-lucrari similare

prin fisa de date s-a solicitat prezentarea declaratiei pe ultimii 5 ani a lucrarilor similare, formularul de experienta-insotit de 1 contract si procesul verbal de receptie.
S-a prezentat formularul de experienta, contractul si procesul verbal, dar la lista lucrarilor pe ultimii 5 ani imi prezinta alte lucrari, deci care nu sunt similare cu obiectul contractului meu (pietruire drum)....prezentandu-se lucrari de constructii, tamplarie.
Pot declara oferta inacceptabila pentru k nu indeplineste criteriul de calificare?aceasta declaratie nu prezinta lucrarile similare
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 22:32, 19 Iunie 2010
Asa cum spunea si domnul Adrian,daca in fisa de date se specifica imperativ ca vor fi eliminate ofertele carora le lipsesc un anumit numar de documente ,atunci acel numar trebuie respectat.Nu e suficient sa nu corespunda doar lista lucrarilor similare ca oferta sa fie respinsa. Seful de santier sau inspector (diriginte) trebuie sa fie angajat de autoritatea contractanta pentru a supraveghea lucrarile si trebuie sa fie autorizat pentru categoia lucrarile care fac obiectul contractului de achizitie.
~ Conținut șters la cerere ~
daca dvs. ati impus ca experinta similara o anumita valoare, de ce mai solicitati si o lista a lucrarilor din ultimii nu stiu cati ani? acel articol din ordonanta se refera efectiv la posibilitatea dvs. de a impune ca ofertantul sa aiba o experienta similara de un anumit nivel. atentie, ofertantul are dreptul sa prezinte mai multe contracte care prin cumul sa atinga valoarea impusa de dvs. este interzisa solicitarea unui nr. fix de contracte similare.
solicitarea unei simple liste cu lucrari nu are nicio relevanta pt. dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii servicii prin licitatie directa, impartire pe loturi membruEvaluator membruEvaluator SPETA: Numar anunt de participare: publicat pe 13.09.2011 Tipul procedurii: Licitatie deschisa Impartire in loturi si trebuie depuse oferte pentru unul sau ... (vezi toată discuția)
Ordin 1120/2013 creatza_70 creatza_70 Puteti sa-mi explicati mai bine, care ar fi pasii in cazul procedurii simplificate de achizitie pentru beneficiarii de fonduri europene din mediul privat, ... (vezi toată discuția)
Evaluare oferte licitatie publica danasrl danasrl Buna ziua! Am organizat o procedura de cerere de oferta ca autoritate contractanta si in fisa de date a achizitiei am specificat clar ca toate documentele ... (vezi toată discuția)