avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice contestatie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

contestatie

se poate contesta urmatoarea situatie?

in speta avem o oferta depusa.... care este declarata neconforma din urm motive;
1. ne-au cerut o clarificare sa prezentam justificarea preturilor unitare ale materialelor cuprinse in formularul F3 - lista cantitatilor de lucrari .prin urmare noi am trimis un raspuns prin care am modificat niste preturi dar valoarea finala a devizului pe obiect nu s-a modificat deloc.
Cel mai recent răspuns: Darjoanca Carmen , Consilier juridic 15:43, 9 Iunie 2010
Care este criteriul de atribuire ?
Puteti contesta, dar trebuie sa vedeti si cea spus colegul av. epure.
criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut.

dar cu ce anume se poate contesta?
Raspunsul dumneavostra la solicitarea de clarificari nu a fost concludent daca spuneti ca ati modificat niste preturi iar oferta a ramas la aceeasi valoare.Comisia de evaluare de obicei asteapta ca sa va sustineti preturile oferite cu argumente(materiale aflate in stoc ,care aveau un anumit pret,mai mic decat cel de piata,etc).Daca doriti sa contestati,atunci prezentati/va punctul de vedere si asteptati decizia CNSC.
Sub nici o forma nu este permisa modificarea preturilor.
Justificarea are ca obiect tocmai temeinica explicare a ratiunii pentru care pretul dumneavoastra este unul sincer si foarte bine justificat.
in opinia mea nu aveti ce sa contestati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ofertarea procentului diverse si neprevazute florentina voicila florentina voicila In cadrul unei proceduri de achizitie publica, in contextul actual al legislatiei, autoritatea contractanta solicita si ofertarea lucrarilor diverse si ... (vezi toată discuția)
Licitatitie deschisa MOLDOVAN MIRELA MOLDOVAN MIRELA Buna ziua In cadrul unei proceduri de atribuire prin licitatie deschisa, daca la oferta tehnica s-a strecurat o mica greseala si a fost ofertata la un articol ... (vezi toată discuția)
Corectarea ofertei financiare zinates zinates ne confruntam cu urmatoarea problema De multe ori anexele la formularul de oferta financiara contin greseli -suma preturilor unitare nu este aceeasi cu ... (vezi toată discuția)