avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... fata mea de 16 anii sedusa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

fata mea de 16 anii sedusa

am si eu o intrebare fata mea a inplinit 16ani mama si prietenul ei a seduso si a loato acasa la iel fara incuvintarea noastra spunindune ca am crescuto pina acum acum o cresc ei si ca nu mai putem face nimk ,fata nu mai o lasa sa vorbeasca cu noi facindune dusmani si jignindune in fel si chip...va multumim si va rugam daca se poate sa ne ajutati ce sa facem...da mentionez ca prietenul ei are 20 anii si se lauda ca ma are inregistrat pe telefon ca sint deacord si fata vrea ia sa stea si noi nu putem face nimic,fata ie la scoala in clasa a9a
Ultima modificare: Marți, 8 Iunie 2010
prietenie, utilizator
Cred ca trebuie sa dati mai multe amanunte despre situatia fetei dvs si despre persoana pretinsului "seducator",pentru a beneficia de sfaturi cat mai documentate.
ce alte amanunte mai trebuie?
De pilda cum a ajuns sa plece de la dvs si sa stea la un prieten ?
Cum a putut atat de usor sa paraseasca domiciliul si pe parintii sai ?
Daca relatiile intre dvs si fata erau tensionate si daca da,din ce motiv ?
da cred ca iam acordat prea multa libertate am incercat sai fiu prieten sa ne spunem tot iam acceptat prietenu doar ca prieten dupa care intro zi mia dat un sms ca nu mai vine acasa,io zicindui ca nui bn ce face si ca trebui sa ma duc la politie sa anunt ca ie la domicilu prietenilui prietenul ei ma jignit si ia a zis ca nu mai vine ca se descurca singura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort nedorit costel1974 costel1974 buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva??? trec direct la subiect. se poate primi daune morale pentru adulter???? va multumesc! din caznicia asta a ... (vezi toată discuția)
Cetetian american am fost batut la timisoara la socra mia ia ie singur martor am 5 zile de ingrijire medicala Gordan Gordan Sint cetetian American casetorit la Timisoara.Acuma 2 luni am fost la visita la socra mia la Timisoara acolo ma atacat trei persone si ma alovit cu pumni si ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil minor catre tata c_mircea c_mircea Buna ziua. Sunt casatorit de anul trecut, data 10.10.2010. Impreuna cu sotia mea, avem o fetita in varsta de 3 ani, pe care am conceput-o dinaintea ... (vezi toată discuția)