s-a scurs perioada de 15 zile in care puteam sa facem recurs.nici una din parti nu a facut recurs .nu am obtinut legalizarea hotararii si nu am investit-o cu titlu executoriu ,dar intre timp m-a contactat paratul sa-mi restituie partial suma + dobanda ,mai putin cheltuieli judecata si cu propunerea de a nu merge la executor
as vrea sa stiu cum sa procedez in acest caz,intrucat nu mai am incredere in individul cu care ma judec de peste 1/2 an si de la care am de recuperat 10000 euro din 2008(luna mai).
mai este de calculat si dobanda de la data anularii antecontractului de vanzare si pana in ziua platii.el refuza sa o plateasca .va rog sa-mi oferiti o solutie optima.
Acelkasi sfat vi-l dau si eu. Investiti hotararea si mergeti cu ea la executor pentru ca aceasta va calcula dobanda ce trebuie data pana la plata efectiva. Si pe langa cheltuielile de judecata pe care nu vrea sa le plateasca va trebui sa achite si cheltuielile de executare.
av.M.Hornea
Taxe judecare
geo13
Am o rugaminte si sper ca poate sa ma ajute cineva cu un sfat. Parintii mei au avut un proces referitor la o mostenire. Adica, au pierdut procesul in favoarea ... (vezi toată discuția)