avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sentinta cu recurs in 15 zile
Discuție deschisă în Executare silită

sentinta cu recurs in 15 zile

s-a scurs perioada de 15 zile in care puteam sa facem recurs.nici una din parti nu a facut recurs .nu am obtinut legalizarea hotararii si nu am investit-o cu titlu executoriu ,dar intre timp m-a contactat paratul sa-mi restituie partial suma + dobanda ,mai putin cheltuieli judecata si cu propunerea de a nu merge la executor
as vrea sa stiu cum sa procedez in acest caz,intrucat nu mai am incredere in individul cu care ma judec de peste 1/2 an si de la care am de recuperat 10000 euro din 2008(luna mai).
mai este de calculat si dobanda de la data anularii antecontractului de vanzare si pana in ziua platii.el refuza sa o plateasca .va rog sa-mi oferiti o solutie optima.
Cel mai recent răspuns: ramonel78 , utilizator 20:55, 9 Iunie 2010
Investiti sentinta cu formula executorie si duceti-va la executorul judecatoresc ca sa o puna in executare.
Acelkasi sfat vi-l dau si eu. Investiti hotararea si mergeti cu ea la executor pentru ca aceasta va calcula dobanda ce trebuie data pana la plata efectiva. Si pe langa cheltuielile de judecata pe care nu vrea sa le plateasca va trebui sa achite si cheltuielile de executare.
av.M.Hornea
Puteti primi suma oferita, urmand ca in faza de executare sa recuperati restul.
D-na Tonica as dori sa stiu care este taxa executare in acest caz.El plateste doar pt diferenta suma de achitat?
Se va plati corespunzator sumei pe care o mai aveti de recuperat .. nu se plateste pentru ce s-a recuperat deja.

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru debit laur50 laur50 Buna ziua, Pentru a recupera datoriile acumulate prin neplata cheltuililor comune de intretinere, am actionat in instanta debitorul iar instanta , dupa ce a ... (vezi toată discuția)
Taxe judecare geo13 geo13 Am o rugaminte si sper ca poate sa ma ajute cineva cu un sfat. Parintii mei au avut un proces referitor la o mostenire. Adica, au pierdut procesul in favoarea ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Prin sentinta de divort s-a stabilit pentru una din parti sa plateasca o suma de bani drept cheltuieli de judecata. Cui trebuie platiti acesti bani?Partii ... (vezi toată discuția)