s-a scurs perioada de 15 zile in care puteam sa facem recurs.nici una din parti nu a facut recurs .nu am obtinut legalizarea hotararii si nu am investit-o cu titlu executoriu ,dar intre timp m-a contactat paratul sa-mi restituie partial suma + dobanda ,mai putin cheltuieli judecata si cu propunerea de a nu merge la executor
as vrea sa stiu cum sa procedez in acest caz,intrucat nu mai am incredere in individul cu care ma judec de peste 1/2 an si de la care am de recuperat 10000 euro din 2008(luna mai).
mai este de calculat si dobanda de la data anularii antecontractului de vanzare si pana in ziua platii.el refuza sa o plateasca .va rog sa-mi oferiti o solutie optima.
D-na chiva aveti mare dreptate...direct la executoe..m-a sunat acum sa-mi spuna ca daca maine nu ne intalnim ....el pleaca vineri la mare..pt concediu are bani,dar sa-mi achite nu are..eu de ce sa fac concesii..ce hotaraste legea ......insa d-l nu e interesat de hotarare definitiva si irevocabila...el ar putea sa redeschida proces?
Taxe judecare
geo13
Am o rugaminte si sper ca poate sa ma ajute cineva cu un sfat. Parintii mei au avut un proces referitor la o mostenire. Adica, au pierdut procesul in favoarea ... (vezi toată discuția)