avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbarea domiciliului implica schimbarea talonului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbarea domiciliului implica schimbarea talonului de inmatriculare a masinii

Buna ziua

Va rog sa imi dati un sfat pentru urmatoarea situatie:
Prietenul meu a stat o vreme in Timisoara, in acest timp si-a facut buletin de Tm si si-a achizitionat o masina pe care a inmatriculat-o pe Tm. Recent domiciliul si la schimbat in alt judet.
Intrebarea mea este: trebuie schimbat talonul de inmatriculare si talonul de la masina pe domiciliul actual?Va rog sa imi comunicati si baza legala.

Va mutumesc.

Cel mai recent răspuns: larissalore , utilizator 09:54, 18 Iunie 2010
Daca va avea domiciliu legal unde s-a mutat odata cu schimbarea cartii de identitate,trebuie schimbat si certificatul de inmatriculare.

PRESCHIMBAREA CERTIFICATULUI DE INMATRICULARE


Acte necesare:

1. Acte de identitate ale solicitantilor in original si copie xerox.

2. Cartea de identitate a vehiculului (in original).

3. Fisa de inmatriculare. La rubrica observatii se vor trece seria si numarul actului de identitate, codul numeric personal si semnaturile proprietarului (stampilata in cazul persoanelor persoanelor juridice).
Fisa de inmatriculare se gaseste la societatile comerciale de prestari servicii aflate in apropiere de Directia Generala de Evidenta Informatizata a Persoanei sectorul Regim Permise de Conducere si Certificate de Inmatriculare si se completeaza prin dactilografiere.

4. Vechiul certificat de inmatriculare.

5. Chitanta de plata a contravalori certificatului de inmatriculare in original
In cazul societatilor comerciale este indicat o copie xerox pentru propriul departament de contabilitate.

Va multumesc frumos pentru raspuns.

O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permise de conducere michele barbalata michele barbalata eu am permis de conducere italian fiindca am facut scoala in italia acu in vara ma retrag in tara si as dori sa il schimb in romana nu stiu ce acte imi trebuie ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte identitate si schimbare de domiciliu-implicatii yasmina_ana yasmina_ana Mi-am schimbat cartea de identitate si domiciliu in alt municipiu.Este obligatoriu sa-mi schimb permisul de conducere si actele masinii? Ce alte implicatii mai ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism alexsoby alexsoby Vreau sa-mi achizitionez o masina inmatriculata dupa 01.01.2007 si vreau sa stiu ce acte imi trebuie la Politie pentru schimbarea certificatului de ... (vezi toată discuția)