Mihaela Nevoie 
	    	Avocat

Mihaela Nevoie 
	    	Avocat	    

costy-bea 
	    	Utilizator

costy-bea 
	    	Utilizator	    

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 andresclaudia	                   

am un contract de credit bancar(nevoi personale fara ipoteca)din 2007. Ultima rata achitata in aprilie 2008. creditul a fost cesionat in data de30 01 2009 ... (vezi toată discuția)
	                    andresclaudia	                   

am un contract de credit bancar(nevoi personale fara ipoteca)din 2007. Ultima rata achitata in aprilie 2008. creditul a fost cesionat in data de30 01 2009 ... (vezi toată discuția)

AncaBP	                   

Buna ziua! In urma cu 1 saptamana am primit notificare de la o firma de recuperari cu privire la o datorie avuta la banca, a tatalui meu decedat in octombrie ... (vezi toată discuția)
	                    AncaBP	                   

Buna ziua! In urma cu 1 saptamana am primit notificare de la o firma de recuperari cu privire la o datorie avuta la banca, a tatalui meu decedat in octombrie ... (vezi toată discuția)

ardnaxela15	                   

Buna seara,
As avea si eu o nelamurire:
In 2003 am facut o rata pentru niste electrocasnice ( celebra rata doar cu buletinu). A fost facut pe maxim, maxim ... (vezi toată discuția)
	                    ardnaxela15	                   

Buna seara,
As avea si eu o nelamurire:
In 2003 am facut o rata pentru niste electrocasnice ( celebra rata doar cu buletinu). A fost facut pe maxim, maxim ... (vezi toată discuția)