avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacere contract munca la sfarsit perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacere contract munca la sfarsit perioada de proba

Buna seara,
Am dat iarasi de greu, asa ca apelez din nou la Dvs. Deci : somer fiind, am gasit un loc de munca. Mi s-a incheiat contract de munca pe perioada nedeterminata, cu perioada de proba (as putea sa va spun ca acest contract mi s-a incheiat dupa ce deja eu lucrasem echivalentul perioadei de proba, dar fara sa cer ceva - tocmai pentru ca angajatorul sa se edifice asupra competentelor mele si sa decida in cunostinta de cauza daca ma angajeaza ; stiu insa ca nu ma ajuta sa va spun asta). Astazi, la sfarsitul programului, am fost chemata la secretariat si mi s-apus in fata notificarea de desfacere a contractului de munca si chiar desfacerea acestui contract ( nici nu am citit ce am semnat - ca prostul). Culmea e ca fartiile erau stampilate , dar nu fusesera semnate de director, deci eu n-am capatat nimic in mana. Imi recunosc prostia, si maine ma voi duce la usa lor, sa-mi arate ce am semnat. Intrebare : se poate ca sa nu mai pot reintra in plata ca somer indemnizabil ? Mentionez ca am intrat in somaj la 1 de. 2009, si aveam dreptul la indemnizatie pana la 1 martie 2010. Dar, am predat carnetul de somer cand am anuntat angajarea (pe 27 iunie2010, deci inca nu am primit contractul de angajare cu viza ITM; dar am semnat desfacerea). In ce tara traim ?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 21:03, 10 Iunie 2010
Incetarea contractului in perioada de proba va da dreptul sa reluati somajul de unde l-ati intrerupt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintrare in somaj gabrielndlc gabrielndlc am fost disponibilizat in luna martie 2011, am beneficiat de indemnizatie de somaj timp de 2 luni, iar in luna iunie am fost angajat cu contract de munca pe ... (vezi toată discuția)
Obligatiile angajatorului fata de somerul angajat cu cim elly2082 elly2082 Buna ziua, Am o mare nelamurire: care sunt obligatiile unui angajator fata de somer angajat cu cim pe perioada nedeterminata? De ex.: un somer, dupa 6 luni ... (vezi toată discuția)
Angajare din somaj mariusnasta mariusnasta Buna seara! Va rog sa ma autati in urmatoarea problema: -am fost in somaj din luna iunie 2014,pana in prezent. -incepand cu data de 25.11.2014 am gasit un ... (vezi toată discuția)