avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reintrare in somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reintrare in somaj

am fost disponibilizat in luna martie 2011, am beneficiat de indemnizatie de somaj timp de 2 luni, iar in luna iunie am fost angajat cu contract de munca pe durata nedeterminata deci am iesit din somaj. Pot beneficia de reintrarea in plata indemnizatiei daca dupa perioada de proba de 30 de zile mi s-a desfacut CIM la decizia angajatorului? Mentionez ca am platit indemnizatia de somaj pe ultimile 24 de luni.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 12:28, 18 Iulie 2011
In asemenea situatie sper ca puteti relua somajul de unde l-ati intrerupt dar pentru clarificare trebuie sa mergeti la agentia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare somaj dupa angajare cu cim perioada nedeterminata si incetare in perioada de proba DoraVasile DoraVasile Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti ce as putea face si daca se mai poate face ceva in situatia mea, care se prezinta astfel: Am beneficiat de somaj o ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj ralu1981 ralu1981 Buna ziua.Cu un stagiu de cotizare de 6 luni in ultimele 12 luni se poate beneficia de indemnizatie de somaj?Va multumesc. (vezi toată discuția)
Angajare din somaj pe perioada determinata boruzidoina boruzidoina Buna ziua , sunt in urmatoarea situatie,incepand cu data de 04.01.2013 sunt inregistrata ca somer ,nu am primit inca indemnizatia ,cred ca in februarie ... (vezi toată discuția)