Costel DRAGOMIR 
	    	Avocat

Costel DRAGOMIR 
	    	Avocat	    

iuli-ana 
	    	Utilizator

iuli-ana 
	    	Utilizator	    

Adrian Stoica 
	    	Practician in insolventa

Adrian Stoica 
	    	Practician in insolventa	    

daca se aduce ca aport 1000 lei, se mareste numarul se parti sociale si respectiv procentul de aport ?
 iuli-ana 
	    	Utilizator

iuli-ana 
	    	Utilizator	    

iuli-ana 
	    	Utilizator

iuli-ana 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 iuli-ana	                   

buna ziua, 
societatea la care lucrez doreste sa creasca capitalul social din profitul net, intrebarea mea este daca este necesara depunerea sumei respective ... (vezi toată discuția)
	                    iuli-ana	                   

buna ziua, 
societatea la care lucrez doreste sa creasca capitalul social din profitul net, intrebarea mea este daca este necesara depunerea sumei respective ... (vezi toată discuția)

ruxandra stef	                   

Asociatul unic al unei SRL doreste majorarea capitalului social cu suma cu care a finantat societatea, respectiv suma se regaseste in cont contabil 4551. Se ... (vezi toată discuția)
	                    ruxandra stef	                   

Asociatul unic al unei SRL doreste majorarea capitalului social cu suma cu care a finantat societatea, respectiv suma se regaseste in cont contabil 4551. Se ... (vezi toată discuția)

ContSters153641	                   

Buna seara , spuneti-mi va rog daca am o anumita suma o pot transfera de la 4551  sus la 101 la capital ?Prin   registru comertului ? Cu ce acte trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters153641	                   

Buna seara , spuneti-mi va rog daca am o anumita suma o pot transfera de la 4551  sus la 101 la capital ?Prin   registru comertului ? Cu ce acte trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)