Am fost chemata in biroul directorulu de la societatea unde lucrez si mi s-a comunicat ca am fost schimbata din functie,intr-o alta functie cu un salariu mult mic,datorita reorganizarii.Mi s-a dat o decizie ,care nu prezinta motivele pentru care tocmai eu (din ceilalti 3 salariati)am fost aleasa.Deci erau 3 posturi si au ramas doua.Decizia nu prevedea termen de contestatie sau alte justificari.Tot atunci mi s-a pus in fata si anexa la CIM cu noua functie si salarizare.Am semnat aceasta anexa ,iar langa semnatura am adaugat:,,cu obiectiunea ca nu sunt de acord cu schimbarea din functia..."(avuta anterior).Pur si simplu asa m-am gandit ca asa e bine sa fac.Intrebarea mea este ,daca aceasta anexa este valabila si se poate considera ca am fost de acord cu ea.Poate era mai bine sa nu o semnez deloc,dar mi-a fost teama ca voi fi concediata de tot.Vreau sa depun o contestatie la tribunal(a trecut doar o saptamana de cand mi s-a dat decizia),nu-mi permit un avocat ,dar as vrea sa stiu daca pot apela la o consultanta,la cineva care sa-mi arate cum sa fac actele.
Nu se putea modifica unilateral CIm,caci nu exista niciuna din situatiile prevazute in art.48 din Codul Muncii,sau cel mult cea de forta majora,care nu e definita .
Desfiintare post
catabrab
Buna ziua,
va rog daca se poate sa ma ajutati , am nevoie urgent de un sfat in problema urmatoare: sunt angajat pe un post de conducere la o institutie de ... (vezi toată discuția)