avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... formare profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

formare profesionala

Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un sfat: in urma cu trei ani m-am angajat la o firma si am incheiat o intelegere cum ca firma plateste scolarizarea mea in domeniul specific activitatii societatii eu urmand sa lucrez pentru ei dupa absolvire sapte ani, in cazul in care as renunta sau nu as mai putea sa profesez din vina mea urmand sa platesc firmei suma de 50000 euro(cincizecidemii). Vreau sa mentionez ca nu am absolvit acel colegiu dar mi se aduce aminte mereu ca am un contract de respectat si ca nu pot pleca din firma care este in pragul falimentului oricum. Nici salariile nu mai sunt platite decat cu mari intarzieri si esalonat. Acel act se numeste "act aditional la contracul individual de munca" dar nu este inregistrat la ITM. Va rog sa-mi spuneti ce valabilitate are un asfel de act si cum ar trebui sa procedez eu ca sa pot pleca din firma. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:27, 12 Iunie 2010
Actele aditionale la c.i.m. referitoare la formarea profesionala nu se inregistreaza la ITM...numai cele referitoare la :
a) durata contractului;
b) locul muncii;
c) felul muncii;
d) condiţiile de muncă;
e) salariul;
f) timpul de muncă şi timpul de odihnă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile angajatului cu contract cu clauza de scolarizare luciana2 luciana2 Buna ziua, Am cateva intrebari. 1. Acum un an eram studenta in ultimul an, m-am angajat pe post de tehnician cu 4 ore la o firma si am semnat un contract ... (vezi toată discuția)
Act aditional cu clauza de formare profesionala la cim sbasa sbasa in perioada 17-23.07.2010 am urmat un curs de operare robot sudura in Olanda(durata efectiva 4 zile).Am o serie de neclaritati: inregistrat la ITM pe data de ... (vezi toată discuția)
Clauza reziliere contract de munca Madalin196 Madalin196 Am un contract de munca pe o perioada de 3 ani cu clauza in momentul cand ma califica se activeaza clauza cum ca nu am voie sa plec in acesti 3 ani daca plec ... (vezi toată discuția)