avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere

ma pot concedia pentru ca nu am liceul ci doar scoala profesionala? mentionez ca angajatorii au inceput sa faca cursuri de calificari pentru angajati si cei fara liceu nu participa
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:31, 12 Iunie 2010
depinde ce nivel de pregatire profesionala presupune postul ocupat de dvs. In principiu, nu poate fi un motiv de concediere....dar, depinde de cerinte. :)
lucrez intr-un cazino in functia de crupier
Au stiut ce pregatire aveti de la angajare, banuiesc...concedierea pe acest motiv ar putea fi anulata
cryssy a scris:

ma pot concedia pentru ca nu am liceul ci doar scoala profesionala? mentionez ca angajatorii au inceput sa faca cursuri de calificari pentru angajati si cei fara liceu nu participa


Nu va pot concedia pe acest motiv ..... Cursurile de crupier se adreseaza atat acelor persoane care doresc sa se califice in meseria de crupier , cat si celor care deja lucreaza ca si crupieri si vor sa invete jocuri noi .... nu cred ca se adreseaza numai celor care au absolvit un liceu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii medii luminita29 luminita29 Buna ziua. Am o nelamurire....Am un salariat angajat pe functia de lacatus mecanic.cod COR 721410 (nivel pregatire 2 - studii medii) .Are 8 clase si o ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala=studii medii? mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Este considerata efectuarea a zece clase plus scoala profesionala ca fiind studii medii? Dar absolvirea a XII clase fara diploma de bacalaureat? ... (vezi toată discuția)
Masura 112 - cursuri de calificare drandaadina drandaadina Buna seara, Intentionez sa aplic pentru masura 112 in sesiunea din noiembrie 2011. Citind mai cu atentie ghidul solicitantului si cererea de finantare, am ... (vezi toată discuția)