avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1204 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Am un autoturism achizitonat in 2008. am platit atunci taxa auto dar nu am reusit sa l inscriu. doresc sa stiu daca se poate? daca il inscriu anul acesta trebuie sa platesc iarasi taxa auto? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:13, 11 Iunie 2010
Nu stiu daca mai platiti inca odata dar stiu ca nu ati depasit termenul in care o puteati inscrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare proprietar autoturism CONTABIL20132013 CONTABIL20132013 Buna ziua , In anul 2008 am cumparat un autoturism pe care l-am inregistrat in termen la primaria unde domiciliez ,dar nu am mai mers si la politie pentru ... (vezi toată discuția)
Re-inmatriculare auto in romania (ro->de->ro): se plateste timbrul de mediu, sau nu mgastaldo mgastaldo Buna ziua, Detinem un autoturism Golf 4 care a fost inmatriculat definitiv in Romania fara plata taxei de prima inmatriculare prin decizie judecatoreasca in ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)