avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1258 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reintoarcere din crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reintoarcere din crestere copil

daca au trecut cei 2 ani de crestere copil si trebuie sa ma intorc la serviciu, dar surpriza... mi s a spus k postul nu mai este disponibil si daca vreau ceva cu mult mai jos decat functia mea si pe desupra in alta localitate.
ce se poate face? ce drepturi am in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 12 Iunie 2010
La incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim dupa indemnizatie crester copil molnarvanda molnarvanda Buna ziua Ma intorc la servici inainte de expirarea celor 2 ani de crestere a copilului( la cererea mea). Sunt incadrat pe un post cu studii superioare. Din ... (vezi toată discuția)
Sesizare itm -refuz angajare dupa ccc vivien2008 vivien2008 Buna Ziua Urmeaza sa-mi expire concediul de crestere al copilului, am trimis companiei o cerere de informare, respectiv i-am anuntat ca sunt dispusa sa accept ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea din cic cristinamold cristinamold Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema:in 4 aprilie trebuie sa ma intorc la serviciu din cic dar colegele mele au fost trimise in somaj (in locul lor ... (vezi toată discuția)