avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit teren persoane fizice
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit teren persoane fizice

Cu ce data se impune ( pt plata impozitului) un teren obtinut( ca persoana fizica) prin hotarare judecatoreasca? Cu data hotararii sau cu data la care a devenit definitiva si irevocabila? As dori sa mi se spuna actul legislativ ce prevede acest lucru.
Multumesc pt raspuns!!!
Cel mai recent răspuns: zgardan , utilizator 23:39, 22 Mai 2007
Depinde in ce mod a devenit irevocabila.De exemplu,daca a devinit irevocabbila o hotarare data in prima instanta care nu a fost atacata cu apel,atunci de la data pronuntarii hotararii.Actul normativ e cod. de procedura civila.
Depinde si daca a fost o actiune in constituire de dr. sau in canstatare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotãrâre judecãtoreascã irevocabilã miki70_is miki70_is Ce cale de atac are la îndemână una dintre părţile aflate în proces civil după ce a avut loc recursul în care s-a dat o [b]hotărâre irevocabilă[/b] ... (vezi toată discuția)
Executorie prin nerecurare mery.marin mery.marin buna, am o nelamurire...o sentinta pronuntata in 03.11.2009, la ce data devine definitiva, executorie si irevocabila prin nerecurare?? (vezi toată discuția)
Cand ramane definitiva o hj? Irina S. Irina S. Cand [b]ramane[/b] definitiva o HJ pentru a se putea investi cu formula executorie? (vezi toată discuția)