avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... sfat va rog sa vind sau cesionez creanta ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

sfat va rog sa vind sau cesionez creanta ?

Am contract, am PVRF, am facturi neincasate,scadenta facturilor din Sept 2009,debitor din Ramnicu Valcea,firma activa.Ce ma sfatuiti ca sa pot incasa urgent c/val facturilor
Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 22:00, 12 Iunie 2010
Interesant, parca povestiti un episod din "La limita imposibilului":)
Poate aveti noroc cu recuzarea.

Pai alte variante...puteti apela la o firma de recuperari, dar va ia si pielea de pe dvs....
Actiunea in pretentii presupune taxe judiciare cf legii 146 si nu am posibilitati financiare de a plati taxele
Daca am avut atitea actiuni se poate face o actiune in constatare a creantei sau altceva va rog ajutati-ma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma rau-platnica did_oana did_oana buna ziua, sunt agent comercial la o firma de distributie si una din firmele carei i-am dat marfa (cu factura) refuza sa imi faca plata desi a trecut ceva ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani din facturi neplatite iulian cristian iulian cristian sunt sc cu activitate de comert an grosssssss. livrez marfa unei alte sc cu profil de servicii in transport auto , utilaje si prestari sevicii de reparatii ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante Clara8 Clara8 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca pot apela, in afara de somatia de plata, la o alta actiune pentru recuperarea unui debit din facturi neachitate in ... (vezi toată discuția)