De vreo 5 ani,sotia mea a devenit reprezentanta in Romania a unei "secte" americane numita "Noua energie".In acesti 5 ani,casnicia mea,si implicit viata de familie,au devenit un cosmar.
Apartamentul cu 3 camere in care locuiesc eu,cu sotia si fiica in varsta de 20 ani,este mostenire de la soacra mea,adica sotia este unica mostenitoare.Mentionez ca actul de succesiune s-a facut in anul 2001,adica in timpul casniciei.
In toti acesti ani,sotia mea-daca pot sa o mai numesc asa-repeta tot timpul ca asta este casa ei ,sa plec,fiindca nu am nici un drept aici,nici rufele pe care le spal in weekend nu ma lasa sa le intind pe balcon.Viata mea este un COSMAR!
Mai vreau sa mentionez ca n-am ridicat niciodata mana asupra nevestei-nu as putea sa lovesc o femeie-si nu am inselat-o niciodata.
Vreau sa ma ajutati cu un sfat,orice,ce masuri legale se pot lua,ca sa nu mai fiu hartuit de sotia mea?Sunt disperat si ma tem sa nu-mi cedeze nervii la un moment dat!!!
...si uite asa stau si ma gandesc ca nu ar fi lipsita de interes propunerea prin care sa se acorde daune interese sotului care nu a fost de vina la desfacerea casatoriei pe care o putem considera dpdv civil un contract de adeziune...
Va multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns.As vrea sa mai pun in discutie un aspect:eu am contractat un credit de nevoi personale cu ipoteca pe apartamentul sotiei.Aceasta a fost de acord sa semneze,ptr.ca avea nevoie de 2000 EUR,ptr.a plati o datorie.Daca nu as mai plati ratele la banca?Este o masura extrema,dar incep sa ma gandesc serios la aceasta varianta.Cred ca este singurul meu atu.
Astept niste pareri si multumesc anticipat.
Partaj
breja
Daca un cuplu se desparte dupa o casnicie de 33 ani, sotia are dreptul la apartament?
Mentionez ca apartamentul a fost contractat inainte de casatorie cu 2 ... (vezi toată discuția)