am un SRL cu 2 asociati unul detine 60 % si altul 40%. vreau sa fac divizarea in 2 societati noi , dar sa se imparta astfel, asociatul cu 60% sa reprezinte in calitate de asociat unic srl1 si asociatul cu 40% sa reprezinte ca asociat unic srl2.
se poate???
in legea 31, imi spune ca la divizare se face Haga si apoi proiectul de divizare care se depune la Registrul comertului, dar nu-mi spune daca pot imparti eu cum vreau partile sociale.
deci se poate ??? sau cei doi asociati trebuie sa figureze in AMBELE SRL 1 SI 2 NOI INFIINTATE DUPA DIVIZAREA SRL MAMA???
pai nu pot sa spun.................
vreau doar sa aflu daca sigur se pote diviza in 2 societati iar cei 2 asociati sa devina asociat unic in cate una din cele 2 soc.
legea 31 nu face aceasta distinctie,
trebuie oarea sa se pastreze participatia existenta in soc mama care se va diviza???
de altefel m-ar interesa si niste taxe??? cam cat ma costa toata procedura??
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Vanzare active
Va supun atentiei urmatoarea speta: printr-un ct de cesiune doua persoane fizice cumpara toate partile sociale ale unei SRL(srl1) si inclusiv toate activele ... (vezi toată discuția)
Fuziune srl-consiliere
am urmatoarea problema si nu stiu cum sa ma descurc.
in anul 2000 am infiintat un srl (sa spunem 1 )in care asociati eram eu si sotia mea.
in anul 2003 ... (vezi toată discuția)