avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... pot cumpara imobil ipotecat ,eu cumparand cu prima ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

pot cumpara imobil ipotecat ,eu cumparand cu prima casa?

buna seara,
V-as ruga daca ma puteti ajuta intr-o problema:
Doresc sa cumpar un aparatament cu 2 camere la pretul de 41 000 de euro prinb programul prima casa 2,insa apartamentul respectiv a fost cumparat prin credit imobiliar sau ipotecar,nu ma prea pricep,pe numele firmei si acum are ipoteca la .banca la care eu am aplicat si unde mi s-a aprobat creditul este .eu asvrea acum sa stiu daca l-as putea achizitiona prin prima casa 2 si ce implica asta.trebuie eu sa mai platesc ceva pt acel apartament in afara de ce 41 000 de euro?
va multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 16 Iunie 2010
andreearicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 06:56, 14 Iunie 2010
da, in pricipiu se poate.. ramane sa vb la ambele banci despre modalitatea de a lua creditul in cauza prin programul prima casa
puteti cumpara in momentul in care primul cumparator achita c/valoarea imobilului sau dv. sa va substituti acestuia achitind creditul initial. luati legatura cu reprezentantii bancii pentru a rezolva problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare imobil ipotecat alexandru-fiscu alexandru-fiscu Doresc achizitionarea unui imobil (ap 3 camere) asupra carui exista o ipoteca.(cumparat prin credit ipotecar). In prezent creditul ipotecar insumeaza aprox ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat cu credit GabrielaMax GabrielaMax Buna ziua, Ma puteti informa, va rog, cu privire la procedura vanzarii unui apartament cumparat prin credit? Daca l-am achizitionat acum trei luni si ... (vezi toată discuția)
Negociere curs valutar csikicsaba csikicsaba Buna Am vandut apartamentul luat cu credit ipotecar iar cumparatorul la achizitionat prin programul Prima Casa. Creditul meu ipotecar este in euro iar ... (vezi toată discuția)