avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ref cod CAEN
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ref cod CAEN

Buna ziua,

As dori sa stiu mai exact ce inseamna codul caen 3900 Activitati si servicii de decontaminare.
Pentru o firma care va vinde sisteme de tratarea apei acest cod este bun? M-am hotarat la un alt cod, si anume 3700 Colectarea si epurarea apelor uzate dar l-am gasit si pe cel mentionat mai sus si acum nu stiu care este cel mai potrivit.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 17:12, 18 Iunie 2010
37 Colectarea si epurarea apelor uzate
Aceasta sectiune include:
Această diviziune include de funcţionare a sistemelor de canalizare sau a instalaţiilor de tratare a apelor uzate, care colectează, tratează, şi dispune de canalizare.


39 Activitati si servicii de decontaminare
Aceasta sectiune include:
Aceasta diviziune include furnizarea de servicii de reabilitare, adică curăţire a clădirilor şi a siturilor contaminate, a solului, de suprafaţă sau ape freatice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare punct de lucru ii LacatusIonela LacatusIonela daca vreau sa deschid o intreprindere individuala pt.vidanjari imi trebuie si punct de lucru? (vezi toată discuția)
Ref cod caen Cati L. Cati L. Buna ziua, As dori sa stiu mai exact ce inseamna codul caen 3900 Activitati si servicii de decontaminare. Pentru o firma care va vinde sisteme de tratarea ... (vezi toată discuția)
Vidanjare furnizare apa ,curatire canale VS_ABUTOAIEI VS_ABUTOAIEI Va rog sa-mi spuneti ce coduri Caen trebuie sa aiba o firma care intentioneaza sa furnizeze apa si sa intretina canalizarea dintr-o comuna /oras ? Ce ... (vezi toată discuția)